+4 0765.949.946   
 >  

Picture

 

DESPRE PICTURE

 

Picture este o companie producatoare de imbracaminte ecologica pentru ski si snowboarding. Imbracamintea produse de Picture are cantitati scazute de carbon, este reciclata si ecologica.

 

 

Toate produsele tehnice Picture sunt fabricate dintr-o medie minimă de 50% plastic reciclat din sticle de plastic. Folosim certificarea Greenplus Taiwann pentru a garanta ratele reciclate ale fiecărui produs și Bluesign Approved Fabric pentru a garanta că nu conțin substanțe chimice nocive.

 

 

PFC (perfluorocarburi) sunt substanțe chimice folosite pentru o lungă perioadă de timp în articole de îmbrăcăminte tehnică pentru a le face să fie respinse de apă. În timpul fabricării produsului, dar și în timpul utilizării sale, PFC sunt eliberați în aer, devenind nocivi pentru mediul înconjurător și pentru oameni. De aceea toate produse Picture sunt 100% lipsite de PFC.

 

 

"Astăzi, obiectivul nostru este de a ne angaja pe deplin cu o viziune globală asupra ciclului de viață al produselor noastre: design, materii prime, confecții, utilizare, a doua viață și sfârșitul vieții. Alăturați-vă nouă în această aventură! " - Creatorii Picture