+4 0765.949.946   
 >  
 >  
PLACA SNOWBOARD JONES TWIN SISTER PLACA SNOWBOARD JONES TWIN SISTER

PLACA SNOWBOARD JONES TWIN SISTER

Cod produs:
Producator:
Jones
Disponibilitate:
IN MAGAZIN
Timp livrare:
1-3 zile
2299 Lei 1264 Lei
Adauga in cos

Specificatii

Categorie: Echipamente testate
Stare : TEST
Lungime: 146

Descriere

Placa snowboard Jones Twin Sister este o placa de snowboard creata pentru fetele care doresc o placa jucausa atat pe partie dar si in afara ei, ce poate fi folosita in toate conditiile si in toate tipurile de zapada sau de teren. Cu o forma twin directional, cu un profil CamRock si o flexibilitate prietenoasa, Twin Sister ofera flotabilitatea uimitoare in powder, exceleaza in jumpurile in powder, pe in acelasi timp se trasforma intr-o placa care abordeaza virajele in zonele inguste cu finite, usor de intors, ideala pentru riding si abordarea elementelor in park.Un board jucaus si prietenos.
Ideal pentru Slashing, Jibbing si Jumping
DIRECTIONAL ALL-MOUNTAIN


Traction Tech 2.0 ofera stabilitate boardului atunci cand zapada devinde mai dura si ofera canturilor aderenta necesara in viraje stranse, iar talpa sintered 7000 pentru o aluncare rapida. Topsheet-ul este realizat dintr-un material usor dar foarte rezistent din gama Eco-Performance, dintr-ul layer subtire de Eco-Plastic reciclabil.

Modelul 2020 Twin Sister, beneficiaza de un core FSC Mountain Core, un furnir tehnologic, miezul confera placii rezistenta mare la torsiune si uzura si o stabilitate de neegalat fiind special profilat intre legaturi pentru un pop suplmentar. Si pentru ca fetele sunt pretentioase am ales un design colorat care poate fi asortat cu orice echipament.
Camrock este o forma hibrida cu camber intre legaturi si rocker catre capete. Camberul ii da placii pop, in timp ce forma rocker ajuta la viraje si powder.

Traction Tech canturile snowboardului sunt ca un cutit de paine cu suprafata de taiere neregulata. Datorita acesti forme cantul are contact cu zapada pe o suprafata mai mare. Beneficiul acestui cant consta in viraje de precizie chirurgicala.

Blunt Nose varful snowboardului este drept, lucru care impiedica depunerea zapezii atunci cand te dai in powder. Acesta tehnologie iti ofera flotabilitate in powder si reduce sufrata de frecare.

Sintered 7000 talpa este construita din polietilena cu densitate mare si carbon. Usor de intretinut, alunecoasa si durabila.

Wend Natural Wax snowboard-ul Jones este gata ceruit direct din fabrica cu ceara natural WEND.

FSC Mountain Core miezul este construit din furnir tehnologic si fasii de bambus pentru pop si durabilitate.

POLITICA JONES pentru PERFORMANTA SI SUSTENABILITATE A GEAR-ului

Proiectam echipamente care sa echilibreze performanta, durabilitatea si sustenabilitatea. Ne straduim sa facem echipamente in care sa aveti increderedin cele mai ecologice material posibile.
Nou in colectia 2020, toate snowboard-urile si splitboardurile au in core-le din lemn 100% FSC si sunt laminate cu rasina Bio Super Sap.
Jones este membru 1% Pentru Planeta. Prin actiunea 1% Pentru Planeta, se doneaza 1% din vanzari pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, sustinand parnterii organizatiilor non-profit Protect Our Winters si Community Carbon Trees.

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review