BENEFICIAZĂ DE EXTRA 10% DISCOUNT FOLOSIND CODUL "EASTER10".  

Placa Snowboard Jones Stratos Men 2024

Jones
3.199,00 Lei 2.399,00 Lei
  Stratos este o placă hibridă de all-mountain, construită pentru un freeride creativ și trick-uri pe toată pârtia.
  O formă conică direcțională de freeride asortată cu o senzație de placă freestyle, face ca Stratos să fie incredibil de jucăușă și agilă în condiții de pow și mixte.
Stratos vrea să taie viraje și să țopăie pe munte sărind pe fiecare hop de pow, și să coboare pe pârtiile înclinate.
Lungime:
153
156
159
162
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3

Cod Produs: J.24.SNM.STR~159 Ai nevoie de ajutor? 0765.949.946
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Profil - Directional Rocker
  • Un model de flex hibrid rocker/camber definit de mai mult rocker în vârf, apoi rocker în coadă și camber între legături. Vârful rockered îmbunătățește manevrabilitatea, în timp ce camberul de sub picior oferă rezistență și răspuns.
  • O coadă ușor rockered menține puterea și stabilitatea unei plăci tradiționale, dar ajută la menținerea cozii fără prindere la inițierea virajelor și la aterizarea switch.


FLEX - 7/10
  1. 3D Contour Base 2.0 - Contururi moderate cu bază 3D care reprezintă un echilibru uniform între lățimea cantului de 4 mm la nas și de 4 mm la coadă. Spoon bevel (cantul tip lingură) începe din punctul de rocker.
  2. Sidecut progresiv - La capetele îndepărtate ale sidecut-ului, raza crește progresiv pe măsură ce cantul ajunge la punctul de contact. Creșterea treptată a razei sidecut-ului spre punctul de contact oferă o inițiere și o ieșire mai lină din viraje, deoarece cantul intră și iese din zăpadă cu o tranziție mai lină și mai cu flow.

Blunt Nose - How a board glides in powder, crust, corn or any snow more than an inch deep, is dictated by it’s front contact point and just past it. Next time you are in soft snow watch how much snow comes over the corner of the nose near the contact point. The billowing snow coming out from behind the tip means you are plowing through it which is obviously slowing you down. By adding a blunt nose you get the float benefits of a much longer nose without the ‘snow plow’ rounded tip and it’s extra swing weight. - Jeremy Jones
 

Core

  • FSC™ Ultra Core - Noul Ultra Core este cel mai ușor miez de lemn de până acum al lui Jones. Fabricat în mare parte din paulownia cu șiruri de plop special poziționate pentru o mai bună durabilitate și putere de virare.
  • V-Core - Planșele  V-Core sunt ușor mai light  chiar în mijlocul  plăcii pentru o manevrabilitate îmbunătățită și mai rigide în vârf și coadă pentru stabilitate și pop.
Laminates
  • Sustainable Flax / Basalt Stringers – Stringerul compozit din in și basalt ajută la transferal puterii de la un cant la altul, facilitează răspunsul torsional al plăcii și absoarbe vibrațiile și șocurile.
Base
  • Baza 9900 sinterizată - Polietilenă sinterizată cu greutate moleculară ultraînaltă cu aditivi de carbon.
Canturi
  • Traction Tech 3.0 are trei ridicături pe fiecare margine (legătura din față, centrul plăcii, legătura din spate). Ridicătura din mijloc este ușor mai mare decât ridicăturile exterioare pentru o mai bună aderență.
  • Margine reciclată supradimensionată - Toate plăcile Jones sunt fabricate cu margini supradimensionate din oțel reciclat pentru o durabilitate sporită și o sustenabilitate îmbunătățită a producției.
OTHERS
  • Rășină bio - Toate plăcile Jones sunt acum construite cu epoxidice bio, regenerabile, în loc de epoxidice pe bază de petrol. Materiile prime folosite pentru a fabrica Super Sap Bio-Resin sunt coproduse sau produse reziduale ale altor procese industriale pe bază de plante. Producerea Super Sap necesită cu 33% mai puține emisii de gaze cu efect de seră decât epoxidul convențional.

  • Factory Tuned - Toate snowboardurile Jones sunt tunate din fabrică la vârf și la coadă, astfel încât să puteți merge direct de la magazin la munte.

  • Wend Natural Wax- Toate boardurile Jones au din fabrică o ceară specială de tip naturală WEND, care face ca boardul să alunece lin la vale. Totodată această ceară să eliberează treptat pentru a avea parte de un flow ride.

Vezi mai mult

Gama: Barbati

Nivel: Intermediar

Stil: All mountain

Profil: Camber-Rocker

Forma: Directional

Flex: 7

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!