BENEFICIAZĂ DE EXTRA 10% DISCOUNT FOLOSIND CODUL "VARA10".  

Jerseys

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Descoperiți echipamentul tehnic de ultimă generație de la Mons Royale, special creat din lână merino pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe bicicletă.

 Avantajele purtării echipamentului din lână merino pentru bicicletă de la Mons Royale:

  1. Reglarea termică: Lâna merino are proprietăți termoreglabile, menținându-vă confortabil în diverse condiții climatice. Răcoros în zilele călduroase și călduros în serile mai răcoroase.

  2. Respirabilitate: Fibrele naturale ale lânii merino permit aerului să circule, asigurându-vă că rămâneți uscat și confortabil pe întreaga durată a traseului.

  3. Absorbția umidității: Lâna merino absoarbe umezeala, menținându-vă pielea uscată și reducând riscul de iritații sau alergii.

  4. Proprietăți antibacteriene: Lâna merino este natural antibacteriană, eliminând mirosurile neplăcute și păstrând tricourile proaspete chiar și în cele mai intense antrenamente.

  5. Ușor de întreținut: Echipamentul din lână merino este ușor de curățat și se usucă rapid, fiind pregătit pentru următoarea aventură.

  6. Durabilitate: Lâna merino este rezistentă la uzură și păstrează forma tricourilor chiar și după utilizări îndelungate.

  7. Comfort la atingere: Fibrele fine ale lânii merino oferă o senzație moale și delicată pe piele, pentru un confort sporit pe toată durata traseului.

  8. Izolarea termică: În cazul în care vremea se schimbă brusc, lâna merino vă protejează împotriva frigului, asigurându-vă că vă puteți bucura de fiecare călătorie în voie.

  9. Stil și design modern: Mons Royale a creat tricouri elegante și funcționale, care să vă ajute să vă exprimați personalitatea și să vă evidențiați stilul unic pe bicicletă.

Cu echipamentul din lână merino de la Mons Royale, vă puteți bucura de fiecare călătorie cu încredere, știind că aveți parte de performanță, confort și un stil autentic pentru aventurile pe bicicletă. Comandați acum și transformați fiecare traseu într-o experiență extraordinară!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!