BENEFICIAZ─é DE EXTRA 10% DISCOUNT FOLOSIND CODUL "VARA10".  

IMBRACAMINTE

Imbracaminte Snowboard

Imbracamintea Snowboard, este un element de mare importanta caruia trebuie sa ii dam atentie. Datorita naturii sportului care ne impinge sa stam in conditii de frig si umezeala ridicata, este important sa eliminam caldura si umezeala generata de corp, dar sa ne si protejam de frig si conditiile extreme.
Cele mai importante elemente din imbracamintea snowboard sunt pantalonii snowboard si geaca snowboard. Necesita o impermeabilitate ridicata si o respirabilitate ideala.

 

Pantaloni si Geaca SNOWBOARD

Impermeabilitatea la pantaloni snowboard si geaca snowboard joaca un rol important pentru ca nu lasa echipamentul sa traga apa, un echipament umed poate aduce probleme serioase daca este expus la vant puternic ce poate aparea din senin la munte.
Respirabilitatea la echipamentul snowboard joaca un rol de confort, mentine temperatura optima si elimina efectul de "celofan" in timpul efortului. Respirabilitatea ofera abilitatea de a mentine totul uscat pe interior, corpul uman elimina foarte multa energie termica in momentul efortului fizic.

FIRST LAYER

First and second layer, sunt elementele ce stau direct in contact cu pielea si prezinta multe optiuni ce se pot mula dupa natura fiecarui rider. First Layer-ul poate fi sintetic sau poate fi natural. Un first layer syntetic excelent gasiti la producatorul Lasting.
First layer-ul sintetic (majoritatea layerilor sintetice sunt compuse din polyester) ofera capacitatea de a elimina rapid transpiratia in exterior, astfel te vei simti uscat pe toata perioada zilei la partie. Un first layer din Lana Merino gasiti la producatorul Lasting.
First layer-ul natural (majoritatea layerilor naturale sunt compusxe din lana Merino), ofera capacitatea de a mentine caldura corpului foarte bine, tesatura da inapoi aceeasi temperatura si ofera senzatia de caldura indiferent de temperaturile de afara. Sunt recomandate in special damelor care se dau la vale in regim recreational, sau persoanelor care nu transpira in exces.

SECOND LAYER

Second Layer-ul este urmatorul strat ce are rolul de a izola termic. Majoritatea sunt din polyester sau polar, este ideal sa nu fie din material natural pentru ca absoarbe agresiv umezeala din exterior si interior, si va opri distractia in cateva ore. Un second layer excelent gasiti de la PROTEST.

La SnowSports gasiti urmatorii producatori de imbracaminte snowboard: PROTEST, HORSEFEATHERS, SALOMON, THE NOTH FACE, SCOTT, LASTING, TRESPASS.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!