BENEFICIAZ─é DE EXTRA 10% DISCOUNT FOLOSIND CODUL "VARA10".  

ACCESORII

Accesorii Snowboard


Accesoriile snowboard sunt articole ce ofera plusuri si avantaje de intretinere a echipamentului de munte. Accesoriile snowboard este o categorie generala ce include articole precum: casti snowboard/schi, ochelari snowboard/schi, intretinere si reparatie a echipamentului ski/snowboard. 

Ochelari SnowBOARD/SCHI

Ochelarii snowboard joaca un rol important in orientarea pe munte. Zapada, frigul si vantul puternic, ne altereaza orientarea si este practic imposibil sa te deplasezi fara ei pe munte. Ochelari snowboard sunt un accesoriu obligatoriu pentru toti riderii in momentul in care se pornesc la vale. Producatorii de ochelari precum DRAGON, ELECTRIC, SMITH, CEBE, BOLE si UVEX sunt printre putinii producatori inovativi de ochelari snowboard ce ii puteti gasi in showroomul SNOWSPORTS.

CASCA SNOWBOARD/SCHI

Casca snowboard ski este un alt accesoriu important, protectia vorbeste de la sine, fara ea, esti expus la leziuni puternice ce pot aduce adevarate tragedii. Muntele nu trebuie subestimat, iar casca snowboard este elementul pe care muntele il cere de fiecare data inainte sa il vizitezi pe placa sau ski. Avem multe exemple in care doar o casca a putut face diferenta intre o neplacere sau tragedie. Recomandam absolut tuturor riderilor sa poarte casca snowboard, sa se protejeze si sa pretuiasca sanatatea. La snowsports gasiti urmatorii producatori de casca snowboard: SMITH, BOLLE, ATOMIC, CEBE, SCOTT, SALOMON, UVEX, HEAD.

Accesorii Intretinere

Ceara este cel mai cautat accesoriu din aceasta lista, ceara snowboard ofera cam cel mai important rol: alunecarea. In conditii de temperatura joasa, placa snowboard sau ski-urile neceruite nu aluneca, se creaza acel efect nisipos, in care molecula de apa nu mai ofera aceeasi proprietate in contact cu talpa si agata tot ce ii sta in cale. Ceara snowboard are rolul de a opri acest efect nedorit, si izoleaza cu un strat suptire talpa de molecula de apa inghetata.
Tot ceara snowboard are rolul de a umple micro zgarieturile ce apar constant pe ski/snowboard si placa nu scade din viteza. Producatorul de ceara pentru ski/snowboard pe care il gasiti la snowsports este Tokko.

Pentru zgarieturile adanci, avem cofix ce vine in culori diferite, cofixul este un plastic cauciucat creat pentru a fi topit si manevrat pentru a umple avariile adanci ce pot dezvolta daune serioase echipamentului. Un producator excelent de cofix ar fi Tokko.

 

Balsame si detergenti de spalare

Este foarte important sa spalam echipamentul snowboard cu acesti detergenti care protejeaza tesatura impermeabila si nu ii altereaza calitatile.

ATENTIE: Balsamele cu rol de miros proaspat degradeaza impermeabilitatea si altereaza nivelul de izolatie termica.

Tot la accesorii snowboard, gasiti si fier de calcat pentru a topi ceara, pile de ascutit cantul, clipsuri ce prin ski-urile intre ele, menghina ce prinde echipamentul pentru reparatii, si stickere adezive pentru suportul piciorului in timpul utilizarii tele-ski-ului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!