Placa Snowboard Jones Aviator 2024

Jones
3.099,00 Lei 2.324,00 Lei
  Placa de snowboard Jones Aviator este o placă twin direcțională, destinată riderilerilor intermediari înspre avansați.
 •  În vârful plăcii are incorporat un material de tip koroyd, foarte ușor, care ajută la amortizarea superioară a vibrațiilor. 
 • Profilul full camber oferă un pop excelent și o fixare a cantului atunci când este necesar.
Lungime:
154
156
158
162
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: J.24.SNM.AVI~154 Ai nevoie de ajutor? 0765.949.946
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (1)
 • Review-uri (0)

Shape 

 1. 3D Contour Base 2.0 - Contururi moderate cu bază 3D care reprezintă un echilibru uniform între lățimea cantului de 4 mm la nas și de 4 mm la coadă. Spoon bevel (cantul tip lingură) începe din punctul de rocker.
 2. Sidecut progresiv - La capetele îndepărtate ale sidecut-ului, raza crește progresiv pe măsură ce cantul ajunge la punctul de contact. Creșterea treptată a razei sidecut-ului spre punctul de contact oferă o inițiere și o ieșire mai lină din viraje, deoarece cantul intră și iese din zăpadă cu o tranziție mai lină și mai cu flow.

Blunt Nose - How a board glides in powder, crust, corn or any snow more than an inch deep, is dictated by it’s front contact point and just past it. Next time you are in soft snow watch how much snow comes over the corner of the nose near the contact point. The billowing snow coming out from behind the tip means you are plowing through it which is obviously slowing you down. By adding a blunt nose you get the float benefits of a much longer nose without the ‘snow plow’ rounded tip and it’s extra swing weight. - Jeremy Jones

Rocker Type – Profil camber - pop foarte bun, stabilitate la viteză și putere.

Core 

 • Koroyd Kore - Core proiectat și premiat, dezvoltat în industria aerospațială. Koroyd este cel mai ușor și mai avansat material pentru un core de amortizare dintre toate pe care Jones le-a testat vreodată. Koroyd absoarbe vibrațiile și adaugă răspuns la cel mai mică acțiune, ceea ce sporește controlul și încrederea.
 • Power Core - Nucleu din lemn complet de triplă densitate, cu cordoane din lemn de bambus pentru un plus de forță și durabilitate, și paulownia pentru a reduce greutatea.
 • Triax Fiberglass - Laminat din fibră de sticlă întrepătrunsă pe mai multe axe, care oferă o cursă precisă și receptivă în orice tip de teren sau condiții de zăpadă.
 • Sustainable Flax / Basalt Stringers - fâșii realizate din 100% fibre naturale, compuse din in și bazalt. Fâșiile de bazalt îmbunătățește răspunsul torționar al plăcii și transferul puterii de sub picioare până la capetele plăcii, eliminând vibrația vârfului și a cozii la aterizări sau viteze mari.
 

SIdewalls

 • Recycled ABS  - plasticul ABS este unul dintre relele necesare în producția de snowboard. Jones îmbunătățește sustenabilitatea snowboardurilor sale prin utilizarea exclusivă a plasticului reciclat.
Topsheet 
 • Folie superioară din Eco-Plastic - Folie superioară din bioplastic produsă din semințe de ricin. Acest material ecologic este ultraușor, rezistent la zgârieturi și previne depunerea de zăpadă (zăpada se lipește mai puțin de foaia de protecție).

Base

 • Baza sinterizată 8000 - Noul material super durabil fabricat din polietilenă, cu greutate moleculară foarte mare și conținut de carbon.

Canturi 

 • Oversized Recycled Edges - Toate plăcile Jones sunt fabricate cu canturi supradimensionate din oțel reciclat pentru o durabilitate sporită și o producție mai durabilă.
 • Traction Tech 3.0 - Traction Tech 3.0 prezintă trei denivelări pe margine (legătura din față, centrul plăcii, legătura din spate). Denivelarea din mijloc este ușor mai mare decât denivelările exterioare pentru o aderență mai bună.

Bine de știut!

 • Rășină bio - Toate plăcile Jones sunt acum construite cu epoxidice bio, regenerabile, în loc de epoxidice pe bază de petrol. Materiile prime folosite pentru a fabrica Super Sap Bio-Resin sunt co-produse sau produse reziduale ale altor procese industriale pe bază de plante. Producerea Super Sap necesită cu 33% mai puține emisii de gaze cu efect de seră decât epoxidul convențional.
 • Factory Tuned - Toate snowboardurile Jones sunt tunate din fabrică la vârf și la coadă, astfel încât să puteți merge direct de la magazin la munte.
 • Wend Natural Wax - Toate boardurile Jones au din fabrică o ceară specială de tip naturală WEND, care face ca boardul să alunece lin la vale. Totodată această ceară să eliberează treptat pentru a avea parte de un flow ride.

 
Vezi mai mult

Gama: Barbati

Nivel: Intermediar-Avansat

Stil: All-Mountain / Freestyle

Profil: True Camber

Forma: Directional Twin

Flex: 8

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!