+4 0765.949.946   
 >  

Tyrolia

 

DESPRE TYROLIA

Astazi, TYROLIA a asigurat o pozitie puternica de lider de piata, cu peste 1 milion de legaturi produse in fiecare an, plus numeroase podiumuri in World Cup Racing si segmentul de freeski in crestere. Una din trei legături vândute în întreaga lume este proiectat, dezvoltat și montat de TYROLIA. Exportând 90% din capacitatea sa, TYROLIA își asumă legăturile cu filialele și dealerii din întreaga lume.

 

 

TYROLIA și-a dedicat siguranța activă. Caracteristicile unice de siguranță, cum ar fi banda continuă ABS - Anti Blocking, asigură o siguranță sporită pentru schiori.

 

 

Fiabilitatea tehnologiilor și a know-how-ului de calitate, inovația continuă și un record dovedit de siguranță au definit TYROLIA timp de decenii. Timp de aproape 90 de ani, TYROLIA a fost simbolul cercetării și dezvoltării de vârf în industria de legare a schiurilor. Și, datorită evoluțiilor rapide din sectorul sporturilor de iarnă, creșterea siguranței a devenit critică.

 

 

O legatura de schi este mult mai mult decât legătura dintre schi și boot. Este cea mai importantă componentă de siguranță și performanță. TYROLIA oferă un produs high-tech cu caracteristici de siguranță unice, datorită îmbunătățirii continue și calității înalte.

 

LEGATURI TYROLIA