BENEFICIAZĂ DE EXTRA 10% DISCOUNT FOLOSIND CODUL "VARA10".  

Legaturi Ski

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Selectia ta:

Marime: 90 ×

Cum sa iti alegi legatura potrivita pentru schi?

 

Legaturile de schi sunt esentiale pentru practicarea acestui sport. Tehnica de schi și formele s-au schimbat atât de rapid în ultimii 5 ani, asa ca legăturile au trebuit să evolueze cu si ele totodata. Pe măsură ce schiurile moderne au devenit mai largi, legăturile au trebuit să crească și mai mult. Acum legăturile au mult mai mult control și putere asupra lor cu această platformă mai largă. Lucrurile cheie pe care trebuie să le țineți minte atunci când alegeți cele mai bune legături de schi pentru schiurile dvs. sunt gama DIN, tipul de legare și lățimea frânei. Ca și în cazul tuturor echipamentelor de schi, vă aflați mai greu sau mai agresiv; echipamentul mai puternic si mai rezistent ar trebui să fie echipamentul potrivit pentru dvs.

Legăturile de schi nu sunt doar modalitatea de a vă atașa la schiuri, ci și o piesă importantă de echipament de siguranță. Vă vor ține în schiuri atunci când trebuie să vă blocați și să vă eliberați când se aplică forța corespunzătoare pentru a vă dezechipa pentru a preveni rănirea. Deoarece sunt echipamente de siguranță, acestea trebuiesc montate, reglate și testate numai de tehnicieni certificați. Este foarte descurajat de SnowSports.ro și producătorii să faceți orice ajustare si modificare a legăturilor dvs. daca nu sunteti experimentat indiferent cât de minore par să fie.

Toate legăturile de schi trebuie să aibă o frână de siguranță. Ele vin în diferite lățimi și sunt adesea înlocuibile. Atunci când achiziționați o bandă de schi, asigurați-vă că lățimea frânei este cel puțin la fel de largă ca talia schiului pe care intenționați să o puneți. Încercați să evitați lățimile de frână care sunt mai mari cu 20mm decât talia schiului.

Snowsports.ro iti pune la dispozitie o gama larga de legaturi pentru schi de la ARMADA.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!