Placa Snowboard Jones Airheart 2024

Jones
3.099,00 Lei 2.324,00 Lei
   Jones AIRHEART este o placă twin, direcțională cu un charge de putere, fiind destinată riderilor intermediari înspre experți. Daca îți place viteza, carvingul, virajele scurte și îndrăznețe, zonele mai abrupte, powder-ul, dar și să te distrezi pe pârtie sau în snowpark-uri, cu un pop foarte bun datorat profilului camber, atunci AIR HEART  este placa ta.
    Este unică  în linia Jones pentru femei datorită profilului său TRUE CAMBER. Camberul de la vârf și de la coadă asortat cu o formă twin direcțională oferă o putere și o stabilitate fenomenală.

 
Lungime:
143
146
149
152
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-3

Cod Produs: 23.SNW.AIR~143 Ai nevoie de ajutor? 0765.949.946
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
  Airheart este construit pentru a rupe în condiții mixte și are o bază 3D Contour Base 2.0, fibră de sticlă Triax, corzile sustenabile din in/basalt, un topsheet ECO-Plastic și muchii Traction Tech 3.5.
  Baza 3D Contour Base începe după punctul de contact, aceasta împiedică agățarea cantului și la îmbunătățirea fluidității virajelor, în timp ce fibra de sticlă Triax și stringers de sub topsheet-ul Eco-Plastic aspiră chatteringul de pe placă și oferă un pop suprem și un răspuns rapid.
  Pentru a reduce greutatea swing-ului și pentru a ușura greutatea totală a plăcii, Airheart are Koroyd în nose-ul din woodcore.

Profilul -  POWER CAMBER

   Un profil inovativ de tradional camber, modificat pentru a oferi răspunsul instant al cantului oferit de acest profil, dar fără problemele obișnuite întâlnite la camber. Raza camberului se îngustează înspre coadă și vârf, iar baza este denivelată cu un grad în sus la margini, de la punctele de contact ale camberului până la capetele plăcii.
   Bifurcația bazei eliberează marginile acolo unde agățau de obicei, ceea ce echilibrează pop-ul și stabilitatea direcțională a camber-ului cu o senzație mai lejeră, mai puțin agățătoare.Flex Rating – 7 (1 Soft - 10 Stiff)

  Airheart are un flex rigid de 7/10. Acest board  menține senzația de stabilitate la viteze mai mari, și îi conferă o energie plăcută la ieșirea din viraje, la sărituri și când faci ollies.
Forever Flex –  Toate boardurile de la Jones au implementată tehnologia Forever Flex, menită  să păstreze același flex al boardului o perioadă foarte lungă de timp după utilizare.

Shape

1. 3D Contour Base 2.0 - Contururi moderate cu bază 3D care prezintă un echilibru uniform între un bevel de 4 mm în nas și un bevel de 4 mm în coadă. Spoon bevel începe în punctul de rocker
2. Sidecut progresiv - La capetele îndepărtate ale sidecut-ului, raza crește progresiv pe măsură ce cantul ajunge la punctul de contact. Creșterea treptată a razei sidecut-ului spre punctul de contact oferă o inițiere și o ieșire mai lină din viraje, deoarece cantul intră și iese din zăpadă cu o tranziție mai smooth si flow.
 Blunt Nose –  Blunt Nose - "How a board glides in powder, crust, corn or any snow more than an inch deep, is dictated by it’s front contact point and just past it. Next time you are in soft snow watch how much snow comes over the corner of the nose near the contact point. The billowing snow coming out from behind the tip means you are plowing through it which is obviously slowing you down. By adding a blunt nose you get the float benefits of a much longer nose without the ‘snow plow’ rounded tip and it’s extra swing weight". - Jeremy Jones

 
Core


1. FSC™ Power Core - Miez din lemn cu densitate triplă, cu șiruri de bambus de esență tare pentru un plus de forță, pop și durabilitate, plus paulownia pentru reducerea greutății.
2. V-Core - Planșele  V-Core sunt ușor mai light  chiar în mijlocul  plăcii pentru o manevrabilitate îmbunătățită și mai rigide în vârf și coadă pentru stabilitate și pop.

Laminates
 • Triax Fiberglass – Laminat din fibră de sticlă, distribuit pe mai multe axe, oferind o cursă precisă și receptivă, în orice tip de teren, sau conditii de zapada.
 • Carbon / Innegra Reinforcement - Fibra de carbon Innegra formează un strat ultra-rezistent care oferă o amortizare foarte buna a placii, de la vârf la coadă. Fabricată în SUA și prezentă pe Aviator, Airheart și Lone Wolf.

Sidewalls
 
 • Recycled ABS  - plasticul ABS este unul dintre relele necesare în producția de snowboard. Jones îmbunătățește sustenabilitatea snowboardurilor sale prin utilizarea exclusivă a plasticului reciclat.

Base
 • Baza sinterizată 8000 - Noul material super durabil fabricat din polietilenă cu greutate moleculară foarte mare și carbon.
Canturi
 • Oversized Recycled Edges- Toate plăcile Jones sunt fabricate cu margini supradimensionate din oțel reciclat pentru o durabilitate sporită și o producție mai durabilă.
 • Traction Tech 3.0 - Traction Tech 3.0 prezintă trei denivelări pe margine (legătura din față, centrul plăcii, legătura din spate). Denivelarea din mijloc este ușor mai mare decât denivelările exterioare pentru o aderență mai bună.

Topsheet
 
 • Folie superioară din Eco-Plastic - Folie superioară din bioplastic produsă din semințe de ricin. Acest material ecologic este ultraușor, rezistent la zgârieturi și previne depunerea de zăpadă. (zăpada se lipește mai puțin de foaia de protecție).

Others
 • Rășină bio - Toate plăcile Jones sunt acum construite cu epoxidice bio, regenerabile, în loc de epoxidice pe bază de petrol. Materiile prime folosite pentru a fabrica Super Sap Bio-Resin sunt coproduse sau produse reziduale ale altor procese industriale pe bază de plante. Producerea Super Sap necesită cu 33% mai puține emisii de gaze cu efect de seră decât epoxidul convențional.
 • Factory Tuned - Toate snowboardurile Jones sunt tunate din fabrică la vârf și la coadă, astfel încât să puteți merge direct de la magazin la munte.
 • Wend Natural Wax- Toate boardurile Jones au din fabrică o ceară specială de tip naturală WEND, care face ca boardul să alunece lin la vale. Totodată această ceară să eliberează treptat pentru a avea parte de un flow ride.


 
Vezi mai mult

Gama: Femei

Nivel: Intermediar

Stil: All mountain

Profil: Camber-Rocker

Forma: Directional Twin

Flex: 7

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!